Техника

Кабинетите разполагат с апаратура и консуматив, позволяващи извършването на процедурите да бъде по европейски и световен стандарт.


Запази час


Прочети още


Регенерация

Регенеративната медицина е медицина, която прилага лечения за замяна на тъкани, повредени от нараняване или травми. Тези лечения могат да включват използване на биохимични техники за индуцира не на регенерацията на тъканите, директно на мястото на увреждане, или използване на техники за трансплантация, използващи диференцирани клетки или стволови клетки, самостоятелно или като част от биоизкуствена тъкан. […]


Запази час


Прочети още

Услуги обща медицина

В КАБИНЕТА СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕДНИТЕ ПРОЦЕДУРИ-КЛИНИЧЕН ПРЕГЛЕД ПО ПРОФИЛ ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ И КЛИНИЧНА ТОКСИКОЛОГИЯ;АВТОЛОЖНО ЛЕЧЕНИЕ СЪС СОБСТВЕНА ПЛАЗМА В ОБЛАСТИ ТРИХОЛОГИЯ, НЕВРОЛОГИЯ, ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ, СПОРТНА МЕДИЦИНА.


Запази час


Прочети още

Услуги в дентална медецина

  • Профилактика и лечение на орални (зъбни и лигавични) заболявания;
  • Специализирана помощ по детска дентална (зъбна) медицина;
  • Приложение на автоложна тромбоцитарна плазма (PRP) и автоложни фибринови концентати (PRF) в дентална медицина;
  • Приложение на човешки автоложни (собствени) интерлевкини, за стопиране на възпалителни процеси в дентална медицина


Запази час


Прочети още


Инфузионна терапия

С цел подобряване на здравето на пациентите и борба с възпалителните процеси, а също така за Ж подпомагане на клетъчното и тъканно възстановяване, предлагаме Инфузионна терапия.
Интравенозната терапия е метод на лечение, при който парентерално(интравенозно), се прилагат различни разтвори, които са коктейл от интравенозно бустери, съдържащи комбинации от витамини, електролити, микроелементи, аминокиселини и различни вещества като антиоксиданти и имуномодулатори.
Тези вещества действат директно върху микро циркулацията и доставката на кислород до тъканите и клетките, в следствие на което се постига енергизация, детокс и забавяне на стареенето.
[…]


Запази час


Прочети още

Автоложна медицина

Автоложната плазмена медицина се основава на един познат, но доста забравен метод-добрата стара автохемотерапия, позната на по-старата лекарска школа. Съвременната автоложна медицина предлага двуразово приложение за повдигане на собственият имунитет, като приложението е мускулно. Човешкият организъм притежава уникален биологичен потенциал, закодиран в генетичната карта.
Изключително бърз, елегантен, нехимически начин за борба с инфекциите и активация на клетъчните системи, с които организмът повдига имунитетът си.
[…]


Запази час


Прочети още


 

Плазмен крем

Представлява биоинженерна постановка на Plasmolifting Rusia (проф Р. Ахмеров). Кремът може да се използва самостоятелно като козметични средство, предизвикващи хидратация и лифтинг на кожата. Скед като в него се постави човешката плазма, той се превръща в „биологично оръжие“, което успешно третира възпалителни процеси, белези, изгаряния и трудно зарастващи рани.
[…]


Запази час


Прочети още